Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Журнали та продовжувані видання (1)Реферативна база даних (4)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Поп Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Кравченко М. 
Якість борошна з зерна пшениці, пророщеного в розчині морської харчової солі [Електронний ресурс] / М. Кравченко, М. Криворучко, Т. Поп // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 106-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_15
Досліджено якість борошна із зерна пшениці, пророщеного в розчині морської харчової солі. Визначено основні показники хімічного складу цього борошна й доведено, що воно має вищу харчову цінність у порівнянні з традиційним аналогом.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.084 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Кравченко М. Ф. 
Борошно з пророщеного зерна пшениці як основа для борошняних кулінар-них і кондитерських виробів [Електронний ресурс] / М. Ф. Кравченко, М. Ю. Криворучко, Т. М. Поп // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 42-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 192.76 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Кравченко М. 
Хімічний і фракційний склад порошку з листя волоського горіха [Електронний ресурс] / М. Кравченко, Т. Поп // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 124-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_15
Наведено результати досліджень хімічного, фракційного складу та показників безпечності порошку з листя волоського горіха. Прогнозовано перспективи використання порошку з листя волоського горіха в харчових технологіях.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.37 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Кравченко М. 
Технологічні властивості тістових напівфабрикатів з порошком із листя волоського горіха [Електронний ресурс] / М. Кравченко, Т. Поп, М. Криворучко // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 201–208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_25
Наведено результати досліджень технологічних властивостей і структури тістових напівфабрикатів із використанням порошку з листя волоського горіха. Доведено доцільність його застосування в технологіях борошняних виробів, зокрема кондитерських із пісочного тіста.
Попередній перегляд:   Завантажити - 662.527 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Поп Т. М. 
Технологія пісочних кондитерських виробів з порошком листя волоського горіху та борошном "Здоров’я" [Електронний ресурс] / Т. М. Поп // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 58-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_12
Обгрунтовано та розроблено технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста (ПТ) з використанням порошку листя волоського горіха. Встановлено доцільність використання рослинної сировини у виготовленні борошняних кондитерських виробів з ПТ. Визначено оптимальні концентрації порошку листя волоського у технології борошняних кондитерських виробів із ПТ. Досліджено структурно-механічні показники ПТ напівфабрикату. Розроблено технологію пісочного напівфабрикату підвищеної харчової цінності й асортимент пісочних виробів з нього. Проведено комплексне оцінювання якості випеченого пісочного напівфабрикату "Оздоровчий". Розроблено та затверджено нормативну та технологічну документацію, нові технології борошняних кондитерських виробів впроваджено у закладах ресторанного господарства.
Попередній перегляд:   Завантажити - 376.809 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
6.

Кравченко М. Ф. 
Технологія пісочного тістового напівфабрикату з борошна пророщеного зерна пшениці і листя волоського горіха [Електронний ресурс] / М. Ф. Кравченко, Т. М. Поп, М. Ю. Криворучко // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. - 2011. - Вип. 4. - С. 410-413. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2011_4_74
Попередній перегляд:   Завантажити - 209.125 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського